pondělí 15. srpna 2016

Víkend, jak má být...

Run in colours

Sobotu jsme zahájili lehkým výklusem na Vítkově, kde se konal Run in colours, který jsme si, jak je zřejmé z fotek náležitě s Martinem užili. Nikdy bych neřekla, že ten kluk do toho půjde se mnou. :) Běželo se 5km, někdo šel, někdo to vzdal a někdo běžel dokonce. Takový krásný makeup jsme si většinou způsobili sami. zákeřně jsme barvy po sobě házeli Byla to sranda a sundavání barvy také. :D Ještě dnes mám fialovou hlavu. jasný, že se nemyji




Výlet na zámek Liblice a pivovar Lobeč

V neděli jsem měla slíbený výlet a piknik ten se tedy nekonal :D , ale výlet se konal a stál za to. Vyrazili jsme před obědem a zamířili jsme to rovnou do zámku Liblice. Absolvovali jsme prohlídku zámku, která na osobu stála 60,- Kč a trvala 30 min. jen tak pro info 
Zámek nyní slouží spíše pro konference, hotel, svatby, najdete zde i wellness. Je to nádherný zámek, hlavně tedy zahrada, kde se nachází altán v kterém probíhají obřady. Když se člověk bude chtít cítit jako v ráji, tak doporučuji.
Po prohlídce jsme se šli ještě projít do okolního lesíka, louky nebo jak to nazvat. :) Buck byl ve svém živlu a náležitě si to užil.

Zámek Liblice

Lord Buckingham






Po procházce jsme vyrazili směr pivovar Lobeč, měli jsme to jen tak tak, přijeli jsme ve 14.29 a prohlídka probíhala od 14.30 štígro. :D A na tuhle prohlídku dlouho nezapomeneme a určitě se vrátíme, protože to rozhodně stojí za to. Pivovar má úžasnou historii. Prohlídkou nás provedl spolumajitel  Ing. arch. Pavel Prouz, všem doporučuji se podívat na pořád Gebriana versus na streamu, kde se o pivovaru zmiňuje. 
My jsme z prohlídky byli s nadšený, tohle dokázat je prostě něco neskutečného!
Cena prohlídky 100,- + 50,- degustace

pivovar Lobeč

 

Více takových víkendů.. Více dní s ním.. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat