úterý 23. srpna 2016

Někdy to prostě nejde podle plánu..

Na víkend jsme měli velké plány, chtěli jsme hned v pátek po Martinovým tréninku vyrazit někam do kempu, pod stan. Hodiny ukazovaly téměř deset hodin, takže šance na to, že by nás někdo chtěl ubytovat byla dost mizivá. Většinou všude ubytovávali do devíti.
Takže zbyl alespoň čas, naplánovat cestu a výlety, které nás měly čekat. nečekaly 

Ráno jsme se v klídku nasnídali, sbalili a vyrazili směr Koněpruské jeskyně, kde nás čekala první a poslední zastávka Zaparkovali jsme na parkovišti kousíček od jeskyní a vyrazili na menší procházku . Sluníčko svítilo, co to šlo a to Buckovi nedělalo dvakrát dobře. :( Zaplatili jsme si prohlídku jeskyní, takže jsme museli Bucka nechat chvíli o samotě. V autě jsme ho nechtěli nechávat a tak se uvelebil hezky v chládečku u stromu. Nebojte, nechali jsme mu tam vodičku, plyšáka, dečku. má se jako prase v žitě 
Prohlídka byla nádherná, slečna, která nás prováděla byla milá. Jediné co bych vytkla je rychlost prohlídky, kvůli množství lidí jsme se museli rychle přemísťovat, aby se dostalo na každého.

Co by Vás mohlo zajímat?
Cena: 130,- osoba, 40,- fotoaparát (mobil), 35,- parkování

Bohužel tento výlet byl náš poslední  a naše stanování padlo, protože Buck by to bohužel nezvládl, takže jsme se vrátili zpět směr Praha. Pro příště víme, že Bucka necháme u babičky. :) Ale i tam jsme si to užili.

















Žádné komentáře:

Okomentovat