úterý 26. července 2016

Morava trip

Valtice, kolo, víno, jídlo, tanec, zpěv

Další týden, další výlet. :)
Ve čtvrtek jsme vyrazili s Martinem, Silvíčkem a Ondrou na Moravu. Bucka jsme nechali u prarodičů :D Cesta byla šílená, dálnice jak vesnická cesta. Nakonec jsme vše zvládli a dorazili na místo, Valtice. :)



Miluji <3
Po příjezdu jsme se šli projít, navštívili Valtický zámeček, kostel, mučírnu a nakonec se zastavili pro stáčené vínko na večerní posezení spojené s grilováním. byla to dlouhá noc


Burgery :)
Ráno jsem vstala brzy, abych zařídila půjčení kol na celý den. 

Vyrazili jsme pro kola a dopíjelo se vínečko z večera prasata

Půjčení kol nás vyšlo na celý den na 300,-, což si myslim, že je přijatelná cena v poměru kvality. Na kole jsem naposledy byla někdy v pubertě, protože kolo doma nemám a proto jsem si jízdu vyloženě užila a myslim, že my všichni. Na každém rohu nás čekala památka, odpočinek a hlavně nás provázelo parádní počasí.

zámek Lednice

zámek Lednice z dálky
Večer jsme dorazili zpět do Valtic a stavili se opět pro stáčené vínko na večer. Hýřili jsme do rána ve sklípku, který jsme měli v domě. to chce snad každý

Sobota ráno pro nás byla trošku krutější, protože jsme museli předat dům, ale jsme šikovní a zvládli jsme to. Po cestě směr Praha, jsme se zastavili na Svatém Kopečku a frčeli domů, zlámaný a utahaný. Odpočinková dovolená, jak má být.

Svatý Kopeček

Užívejte si každé chvíle, které můžete <3






Žádné komentáře:

Okomentovat